Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Szögletesbála csomagolók

McHale 998 SZÖGLETESBÁLA CSOMAGOLÓ

A McHale 998 szögletesbála-csomagológép egy sokoldalú megoldás a szögletesbálák csomagolásához.

A 998 modellben ötvöződő McHale tervezés közös szelleme, a minőségi komponensek és a precíz műszaki kivitelezés igazán jó választás azoknak a gazdálkodóknak, akik nagy teljesítményt és folyamatos működést akarnak bármilyen körülmények és domborzati viszonyok között. A 998 egy olyan egyedi szögletesbála-csomagoló, amelyik egyszerre három bálát képes mozgatni a szállítószalag-rendszerén:

1: szögletesbála rakodása a mellső szalagra
2: szögletesbála mozgatása a mellső szalagról a csomagolási helyzetbe
3: becsomagolt bála kiürítése a 998 bálacsomagoló hátulján

A 998 szögletesbála-csomagoló tele van egyedi sajátosságokkal, mint a szállítószalagos rakodás, szögletes bálák gyors pozicionálása a csomagolási helyzetbe, hidraulikus fóliavágó és fóliatartó, automata bálaszintezés és alsó függesztő karokra csatlakoztatható rögzítés. A 998 típus minden szögletes bálaméretet képes becsomagolni, a 80cm x 70cm-tól 160cm x 120cm-ig, akár dupla szögletes bálákat is.

A traktorkabinba helyezhető kezelőegységgel a gépkezelő megváltoztathatja a bála méretét és kiválaszthatja a szükséges filmréteget. Ha a gép automata üzemmódra van állítva, akkor egy start gomb megnyomásával az egész csomagolási művelet elindul az elejétől a végéig. A szabadalmaztatott forgatóhenger szög-mérő egységgel a 998 szögletesbála csomagolók egy állandó és egyenletes csomagolást biztosítanak a szögletes bála méretétől vagy alakjától függetlenül, ügyelve a különleges gondoskodásra.

 

MCHALE 955 TSR – Vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála csomagoló

A McHale 995 TSR vontatott, egy fóliaadagolós, teljesen automata, távirányítású, szögletesbála-csomagológép egy praktikus és sokoldalú megoldás szögletesbálák csomagolásához. A 995 TSR modellben ötvöződő McHale tervezés közös szelleme, a minőségi komponensek és a precíz műszaki kivitelezés igazán jó választást eredményez mindazon a gazdálkodóknak, akik nagy teljesítményt és folyamatos működést akarnak.

A 995TSR szögletesbála-csomagoló bálaforgató hengerei egyenletes bálaforgatást és hatékony fóliázást biztosítanak. A 995TSR szögletesbála-csomagoló sokoldalúságát bizonyítja, hogy egy egyszerű átállítással körbálák csomagolására is használható. Mint az összes McHale bálacsomagoló, a 995TSR modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetők a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

A 995TSR szögletesbála-csomagoló lehetőséget ad arra, hogy az alváz elejére felhelyezhető legyen egy hidraulika erőforrás a szállításhoz és üzemeltetéshez. A 995TSR tartalmazza a vonórudat és a szállítókerekeket. A 995TSR szögletesbála-csomagoló egy távvezérlésű bálacsomagoló, amely a távirányító segítségével a rakodóból is üzemeltethető, így egy ember láthatja el a csomagolás és a bálák rakodásának műveletét.