Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Körbála csomagolók

LB és LBER SZÉRIA – AMENNYIBEN A BÁLA HELYSZÍNÉN TÖRTÉNŐ CSOMAGOLÁSA AZ ELSŐDLEGES CÉL

A McHale 991L függesztett körbála-csomagolókat elsősorban azok a mezőgazdasági bérvállalkozók és gazdálkodók választják, akik a csomagolt bálák tárolási helyén szeretnének csomagolni. A 991L függesztett körbála-csomagoló sorozat, sokat próbált és bizonyított technológiával, masszív szerkezeti kialakítást és megbízható teljesítményt kínál. Mint az összes McHale bálacsomagoló, a 991L modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetőek a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

A 991LBER függesztett körbála-csomagoló távvezérlésű bálacsomagoló, amely a távirányító segítségével a rakodóból is üzemeltethető. Így egy ember látja el a csomagolás és a bálák rakodásának műveletét.

A szériában elérhető a 991LB típusú függesztett körbála-csomagoló is, amely kézi vezérlésű gép. Itt négy darab kezelőkarral történik a csomagolási műveletek irányítása.

 

MCHALE BC ÉS BE – PROFESSZIONÁLIS IGÉNYEKHEZ

A McHale 991B sorozat diktálja az iramot a hatásos és hatékony körbála csomagolás területén. A mezőgazdasági bérvállalkozók és gazdálkodók a praktikus kialakítás, minőségi alkatrészek és pontos tervezés miatt választják elsőként a 991B szériát.

A praktikus és megbízható tulajdonságaival a 991B – s sorozat tervezésekor a leghatékonyabb működtetés volt a cél. Ezeket szolgálják a hidraulikusan működtetett vágó és fóliamegfogó rendszer, a hatékony fóliaadagoló, ami optimalizálja a fólia használatot és a 991B modellek szabadalmaztatott, talajtámasztású bálaleadó rendszere. Az összes McHale bálacsomagolóhoz hasonlóan, a nagy teljesítményű 991B modellek is kiváló minőségű, szorosan fóliázott bálákat készítenek, ezáltal megőrizhetőek a takarmány természetes nedvei, nagyobb tápértékű végtermék és környezetbarát eljárás mellett.

 

MCHALE 991 HIGH SPEED-NAGY SEBESSÉGŰ KIALAKÍTÁS

A 2010-es szezonban a McHale bemutatta egy új modelljét, a McHale 991 High Speed bálacsomagolót, a gépet, mely 50%-kal nagyobb teljesítményre képes.

John Biggins a McHale kereskedelmi vezetője a következőket mondta a gépről: “Az elmúlt évek során a bérvállalkozók nagyobb teljesítményű csomagológépeket igényelnek. Ez egyrészt a bálázók teljesítmény növekedéséből fakad, másrészt egyre több bérvállalkozó 6 fóliaréteget alkalmaz a 4 réteg helyett a bálák csomagolásához

A 991 High Speed modellt a 991BE modellel (egy gép, amely a piacon úgy ismert, hogy 60 bálát tud becsomagolni óránként) összehasonlítva teszteltük. A tesztelést ugyanolyan olajátfolyással és ugyanolyan csomagoló asztal forgási sebességgel végeztük. Az eredmény az volt, hogy a 991HighSpeed géppel, 3 bálát tudtunk becsomagolni, miközben a 991BE modellel csak kettőt. Ezek alapján elmondható, hogy a 991 HighSpeed modell 50%-kal tud nagyobb teljesítményt adni, vagy más megközelítéssel, amíg a hagyományos egy fóliatartós gép 2 bálát addig a 991 HighSpeed 3 bálát csomagol be