Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Beépített csomagolós bálázók

MCHALE FUSION 3, FUSION 3 PLUS és FUSION VARIO  – BÁLÁZÓK BEÉPÍTETT CSOMAGOLÓVAL

A McHale Fusion 3 bálázó-csomagoló egy 18 tömörítőhengeres fixkamrás bálázó részből és egy függőleges csomagoló gyűrűből áll.

Az utóbbi 10 évben, a mezőgazdasági bérvállalkozókra és gazdálkodókra erős nyomás nehezedik a költségek csökkentése érdekében. Erre reagálva a McHale kifejlesztette a McHale Fusion 3 integrált bálázó-csomagoló gépét, mellyel két hagyományos munkát összekötve, nevezetesen a bálázást és csomagolást egy műveletté egyesítette, egy gépkezelővel és egy géppel elvégezhető munkafolyamattá. tette. A Fusion 3 egyedisége abban rejlik, hogy speciálisan nagy teljesítmény végzésére alkalmas, integrált bálázásra és csomagolásra lett megalkotva.

A McHale Fusion 3 integrált bálázó-csomagoló egy 18 hengeres fixkamrás bálázót és egy integrált függőleges csomagoló gyűrűt tartalmaz. A McHale Fusion 3 kezelődoboza egy teljesen automata, felhasználóbarát üzemeltetést tesz lehetővé. Használatával a traktorkabinból vezérelhető a bálázás és csomagolás művelete. A Fusion 3 egy robosztus kialakítású gép, ami nem csak egyszerűn egy bálázóhoz csatlakoztatott csomagológép. Ez egy kimondottan nagy teljesítményre tervezett bálázó-csomagoló. Szintén egyedi a Fusion 3 bálázó-csomagolón a szabadalmaztatott bálatovábbítás, ami a Fusion 3 méretét csökkenti és növeli a gép teljesítményét, ezáltal a napi kibocsátását. Az óráként elérhető akár 50-60 becsomagolt bálák száma, az egy mentben végzet munkaművelet növeli a teljesítményt, csökkentve a működési költségeket, miközben növeli a profitot.

A szenázs készítési szezonban a bérvállalkozók és gazdálkodók világszerte használják a Fusion 3 bálázó-csomagolót a körbálás szenázs készítéshez. A McHale Fusion 3 hírnevet szerzett a nagy tömörségű bálakészítés területén és a függőleges csomagoló gyűrűnek köszönhetően pontos csomagolásáról ismert. A Fusion 3 géppel nagyon jó minőségű takarmányt készíthető.

Gyári videó a Fusion 3 működéséről: