Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Fixkamrás bálázók

MCHALE F5400  – FIXKAMRÁS BÁLÁZÓK – BELÉPŐ A MCHALE VILÁGÁBA

A McHale F5400 egy szeletelő nélküli bálázó, amelyben egy csillag alakú fülekkel ellátott adagoló rotor továbbítja a rendfelszedő által felszedett anyagot a bálakamra részére. Ez a hatékony és gyors adagolás növeli a bálázó teljesítményét és hatékonyságát.

Az F5400 bálázókon alapfelszereltség az ún. Drop Floor eltömődésgátló rendszer, az 50 mm átmérőjű csapágyak a bálakamrán, illetve a robusztus, strapabíró meghajtóláncok és a folyamatos automatikus olajozó rendszer is. Kiváló ár/érték arány jellemzi a gépeket, már a belépő szinten fejlett műszaki megoldásokat tartogat az F5400-as típus.

 

MCHALE F5500  – HEAVY DUTY (NAGYTELJESÍTMÉNYŰ) FIXKAMRÁS BÁLÁZÓK

Miként az összes McHale gép, a McHale F5500 fixkamrás bálázók is a mezőgazdasági bérvállalkozók és gazdálkodók mai igényéhez mérten lettek kialakítva. Ez a közös érdek vezetett ahhoz, hogy egy egyszerűen üzemeltethető és felhasználóbarát gépet sikerült megalkotni. Olyan tulajdonságokkal, mint a progresszív automata zsírzás és olajzás, drop floor eltömődésgátló rendszer.

Ezek a műszaki megoldások a magas felszereltségi szinttel kombinálva hosszú élettartamot, megbízhatóságot és egy olyan gépet biztosít, amely a legszívósabb terményeket és a talajkörülményeket is tudja kezelni.

 

MCHALE F5600  – TELJESEN AUTOMATA BÁLÁZÓK – A FIX KÍNÁLAT CSÚCSA

A McHale F5000 fixkamrás körbálázó sorozat csúcs gépe a McHale F5600 teljesen automata körbálázó. Ez a legmagasabb felszereltségű modell a szériában. A McHale F5600 modellek szervo vezérlésű terhelésérzékelő szeleppel és Expert Plus kezelő egységgel vannak ellátva, így teljesen automata bálakészítés valósítható meg.

Amikor a körbála elkészül, a hálókötözés automatikusan végbemegy, ezután a bálakamra ajtó automatikusan kinyílik és kiengedi az elkészült nagy tömörségű bálát, majd a kamraajtó automatikusan bezáródik és felépül a présnyomás.

Az F5600 teljesen automata körbálázó a következő felszereltségekkel tud többet az F5500-nál:

Expert Plus kezelőpult nagy grafikus kijelző
Nagy teljesítményű 25 késes rotor
Automatikus kamraajtó üzemeltetés
Drop Floor eltömődésgátló rendszer
Bálakigurító
Kötöző hálóréteg beállítása a kabinból
Bálatömörség beállítása a kabinból

Letöltések
Fixkamrás bálázók összefoglaló prospektus

ÉRDEKLŐDJÖN A FIXKAMRÁS BÁLÁZÓKRÓL:            0620-346-8685