Megnyitott új telephelyünk Székesfehérváron!

A T-Oriens Kft. Székesfehérváron nyitotta meg legújabb telephelyét. A Fejér megyei és környékbeli Partnerek kiszolgálása érdekében a gépkereskedelem mellett gyári alkatrészellátást és szervizt biztosítunk a Massey Ferguson, Kverneland, McHale és Belarus márkákhoz.

A székesfehérvári telephely várja a tisztelt Érdeklődőket géppel, alkatrésszel és szervizzel!
CÍM: 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TASS u. 25.

A telephely értékesítési vezetője Keresztes Szilárd, aki Massey Ferguson, Kverneland és McHale márkák terén kiváló és elismert szakember. 2004 és 2012 között a Massey Ferguson területi képviselője volt Fejér megyében, 2019 júniusától pedig a kereskedelmet irányítja a régióban.

Keresztes Szilárd, Fejér megyei értékesítési vezető. Tel: 0620-265-6897

A telephelyvezetést, illetve az alkatrészellátást Kruppai Csaba kollégánk látja el, aki évtizedes tapasztalattal rendelkezik az alkatrészkiszolgálásban. Korábban mezőgazdasági kiegészítők, adapterek forgalmazásával foglalkozott, többet között homlokrakodók értékesítésével.

Kruppai Csaba: alkatrészellátás és telephelyvezetés

A vevőszolgálatért, illetve a használt/beszámított gépek értékesítéséért, kezeléséért Grebely Csaba a felelős. A Szent István Egyetemen végzett, mezőgazdasági gépészmérnök fiatalos lendülettel és friss, modern szaktudással várja a feladatokat és a tisztelt Érdeklődőket!

Grebely Csaba: vevőszolgálat és használtgépek

TELEPHELY CÍM: 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, TASS U. 25

ÉRTÉKESÍTÉS: Keresztes Szilárd – 0620-265-6897

ALKATRÉSZ VONAL: Kruppai Csaba – 0630-557-5446

NYITÁSI AKCIÓ:

Többet között 4.4 l-es 4 hengeres AGCO POWER motor, elektro-hidraulikus irányváltó, légfék, klíma, légrugós ülés képezik az akciós alapfelszereltség részét!